straini si calatori
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bine ati venit pe acest Forum crestin!

Go down

Bine ati venit pe acest Forum crestin! Empty Bine ati venit pe acest Forum crestin!

Post  adicel on Mon Apr 02, 2012 1:03 am

Acest forum crestin, reprezinta spatiul virtual unde va invitam sa cautam impreuna Calea lui Dumnezeu, pentru a intelege Adevarul si a afla Viata. Scriptura constituie temelia acestui forum care este deschis la un absolut al dezbaterilor, atat celor incredintati in Cuvantul lui Dumnezeu, cat si tuturor celor ce au la baza orientari si convingeri opuse.
Acest forum crestin, se doreste a fi abordarea prin care un crestin poate ajunge sa inteleaga si sa cuprinda absolutul lui Dumnezeu, un absolut al sfinteniei si al vesniciei, precum si viata despre care si prin care sa se poata vorbi din perspectiva absolutului gandirii umane.
Fiind un forum eminamente crestin, subiectele propuse spre dezbatere sunt concepute in spiritul Scripturii, cu scopul de a introduce participantul la dialog intr-o atmosfera conforma cu invataturile si principiile biblice. Astfel, pe langa regulamentul forumului, este important sa functioneze criteriile morale de baza in ceea ce priveste respectul fata de semeni si ascultarea de Dumnezeu.
Pentru a nu se crea confuzii si a nu se produce nici un fel de "tulburare" in abordarea subiectelor, exista un spatiu special alocat "confruntarilor" dintre crestini si cei care nu impartasesc invataturile biblice.
Pe acest forum, dreptatea este cea care trebuie sa reprezinte fundamentul in initierea oricarui dialog, in concordanta cu ceea ce Mantuitorul Cristos spune in Evanghelia lui Matei 7;2: "Caci cu ce judecata judecati, veti fi judecati; si cu ce masura masurati, vi se va masura."

Va multumim pentru alegerea pe care a-ti facut-o de a veni pe acest forum si va asteptam cu postari cat mai multe... cheers
adicel
adicel
Admin
Admin

Posts : 11
Join date : 30/03/2012
Age : 43
Location : Romania

https://strainisicalatori.forumgratuit.ro

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum